Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

 Tanja Hautakangas on koulutukseltaan teatteri-ilmaisun ohjaaja (Stadia, AMK). Tanja opettaa, esiintyy ja ohjaa eri teatteriprojekteissa akselilla Helsinki-Vantaa. Tanjalla on takana pitkä ura Tikkurilan Teatterikoulun opettajana, viime vuosina hän on näytellyt Teatteri Tuikkeen produktioissa ja työskennellyt myös opettajana samassa teatterissa.

 

Satu Halonen on koulutukseltaan teatteri-ilmaisun ohjaaja (Stadia, AMK). Satu on Stadian opintojen lisäksi  hankkinut lisäkoulutusta alueilta; Meisner-tekniikka ( näyttelijäntyö) ,klovneria, fyysinen komiikka, naamiotyöskentely ja commedia de`ll arte. Opettajina mm Steven Ditmyer (US), Taina Mäki-Iso, Angela de Castro (UK), Spymonkeys (UK). 

 

Luis Herrero on monipuolinen ja kokenut muusikko. Luis laulaa ja soittaa bassoa, harmonikkaa sekä kitaraa. Luis toimii tätä nykyä mm. Jarkko Martikainen & Luotetut miehet -yhtyeen basistina ja Sallad-yhtyeen laulusolistina. Vuosien varrella hän on myös soolokonsertoinut ja soittanut monien eturivin artistien yhtyeissä ja levyillä.