Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

 Tanja HautakangasTanja HautakangasTanja Hautakangas on koulutukseltaan teatteri-ilmaisun ohjaaja (Stadia, AMK). Tanja opettaa, esiintyy ja ohjaa eri teatteriprojekteissa akselilla Helsinki-Vantaa. Tanja opettaa Teatteri Tuikkeella ja näyttelee saman teatterin produktioissa. Tanja opettaa näyttelijäntyötä Vantaan Musiikkiopistolla ja Espoon Juvenaliassa.

 

Satu HalonenSatu HalonenSatu Halonen on koulutukseltaan teatteri-ilmaisun ohjaaja (Stadia, AMK). Satu on Stadian opintojen lisäksi  hankkinut lisäkoulutusta alueilta; Meisner-tekniikka ( näyttelijäntyö) ,klovneria, fyysinen komiikka, naamiotyöskentely ja commedia de`ll arte. Opettajina mm Steven Ditmyer (US), Taina Mäki-Iso, Angela de Castro (UK), Spymonkeys (UK). Satu kirjoittaa Tositeatterin esitykset. Hänen kirjoittamansa satu " Täytekakkua ja paprikaa" on julkaistu Yleareenan lasten satuaarteissa vuonna 2020.

 

Luis HerreroLuis HerreroLuis Herrero on monipuolinen ja kokenut muusikko. Luis laulaa ja soittaa bassoa, harmonikkaa sekä kitaraa. Luis toimii tätä nykyä mm. Jarkko Martikainen & Luotetut miehet -yhtyeen basistina ja Sallad-yhtyeen laulusolistina. Vuosien varrella hän on myös soolokonsertoinut ja soittanut monien eturivin artistien yhtyeissä ja levyillä.