Satu Halonen on koulutukseltaan teatteri-ilmaisun ohjaaja (Stadia, AMK). Sadun mielestä uteliaisuus ja herkkyys ovat tärkeitä ominaisuuksia teatterityössä ja hän pitääkin teatterin monipuolisuudesta; hän mielellään näyttelee, ohjaa ja kirjoittaa.

Lastenteatteri on täynnä merkitystä ja lämpöä joiden arvoa ei pidä vähätellä, lastenkulttuuri on aikuistenkin kulttuuria. Satu harrastaa ratsastusta, kirjallisuutta ja pitää kakuista.

Sadun omat sivut

Katso CV

Tanja Hautakangas on koulutukseltaan teatteri-ilmaisun ohjaaja (Stadia, AMK). Tanja opettaa ja ohjaa Tikkurilan Teatterikoulussa.

Tanjalla on kokemusta lapsista myös kotioloista sillä perheeseen kuuluu kaksi pientä peruskoululaista. Tanja pitää musikaaleista ja harrastaa sarjakuvia.

Katso CV

Luis Herrero on alkujaan hämeenlinnalainen, sittemmin inkoolaistunut muusikko. Luis laulaa ja soittaa bassoa, harmonikkaa sekä kitaraa. Niin ja tietenkin TosiTeatterissa myös kellopeliä! Luis toimii tätä nykyä mm. Jarkko Martikainen & Luotetut miehet -yhtyeen basistina ja Sallad-yhtyeen laulusolistina. Vuosien varrella hän on myös soolokonsertoinut ja soittanut monien eturivin artistien yhtyeissä ja levyillä, joista kenties parhaiten muistetaan Mariska & Pahat Sudet -yhtyeen levyt "Mariska & Pahat Sudet" ja "Kukkurukuu".

Teatterin ystävänä Luis lähti mielellään mukaan tekemään ja kokemaan teatteria niin lapsille kuin vanhemmillekin. Tositeatterissa hän vastaa sovituksista, laulaa, soittaa ja näyttelee. Luis harrastaa hyvää ruokaa, PC-tietokoneita ja dokumentteja.

Katso CV

www.luisherrero.fi