IMPROVISAATIOKURSSIT

Improvisaatiota työyhteisöille ja ystäväporukoille


© Minna Kurjenluoma

“Oli todella hauska ja avartava kokemus, ryhmä oppi paljon uutta vuorovaikutuksesta ja tiimityöskentelystä. Aion ehdottaa tätä koulutusta työpaikallanikin. Suosittelen!"

   -Päivi Savolainen,
  Salon Nuorkauppakamari ry.


“Heittäytymistä oman mukavuusalueen ulkopuolelle, rohkeutta nauraa omille mokille ja uskallusta olla ja näkyä! Saimme, mitä tilasimme ja vielä enemmän!”
   -Minna Liljelund,
  vastaava työvalmentaja
   / nuorten työpaja Jenga, Kerava.Ryhmiä joiden kanssa olen työskennellyt: lapset, aikuiset, työyhteisöt, nuorten työpajat, lukiot, erityisryhmät, polttariporukat.

Improvisaatioita voi opettaa ja soveltaa erilaisille ryhmille lapsista aikuisiin: työyhteisöille, koululuokille, teatteriharrastajille jne. Työpaja räätälöidään joka ryhmälle sopivaksi sisällöltään ja pituudeltaan, tunnista useampaan päivään.

Improvisaatiossa tavoitellaan ja opitaan rakentavaa vuorovaikutusta, heittäytymistä uusiin tilanteisiin ja iloista “mokaamisen taitoa”. Keskeisintä on toisten ideoiden hyväksyminen, niihin reagoiminen ja niistä vaikuttuminen.

Teatteri-improvisaatiossa opittujen tekniikoiden kautta kuka tahansa voi oivaltaa yhteistyön ilon ja oppia tiimityön aakkoset. Vuorovaikutustilanteita käydään läpi myös tutkimalla statusilmaisua ja elekieltä.

Kursseilla opitaan tekemällä, ja tämä oppiminen on takuuvarmasti hauskaa, vapauttavaa ja rentouttavaa.

Avaa, katso ja tulosta kurssin PDF-mainos.

Ota yhteyttä, niin voimme suunnitella Teille sopivan improkurssin:

info@tositeatteri.fi
GSM: +358 - 50 - 3055 709 / Satu Halonen